Nieuwsbrief 6

EnergieC Midden-Delfland gaat richting het eerste project!
Afgelopen weken zijn de offertes voor panelen bekeken en is er veelvuldig overleg geweest met de dakeigenaar in Schipluiden. En we zijn er uit!

Panelen

De paneel keuze is in principe gemaakt. Naar alle waarschijnlijk zullen we een mono crystalijn paneel van 320 Wp van het merk CSun kiezen. De prijzen zijn op dit moment lager dan gedacht, waardoor de terugverdien tijd wellicht wat sneller zal zijn. 

 Van voorinschrijving naar inschrijving

Via de voorinschrijving zijn er rond de 670 zonneaandelen gereserveerd. Dat is een mooi eerste aantal.
Het gaat circa 225 panelen. Nu het concreet wordt verwachten we nog wel een aantal extra leden die zonne-aandelen willen. We werken nu aan de officiële document. Immers uw wordt straks lid van een coöperatie die een zonne-installatie in bezit heeft en beheert. Dat moet allemaal goed vastgelegd zijn. Binnen een maand zullen we u mailen met alle met de papieren.

Dit is het startpunt van de officiële inschrijving. Ingeschreven leden ontvangen tussen half en eind juni het juridische contract en het verzoek om de nog ontbrekende gegevens in te vullen. Het gaat om rekeningnummers, energieleverancier et cetera. Wij gaan u vragen deze officiële formulieren in te scannen zodat wij uw handtekening ontvangen. Mocht dit problemen opleveren dan kunnen we de stukken ook bij u ophalen en weer inleveren.
Na ontvangst van de stukken ontvangt u een factuur voor de aanschaf van de zonne-aandelen (panelen) en voor het lidmaatschap.
We verwachten vrij snel na dat de inschrijvingen en de betalingen binnen bekend te maken wanneer de zonnepanelen worden geplaatst. Dat zal dus rond de zomervakantie zijn.

Op zoek naar vrijwilligers

We zijn nog opzoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen in onze ambitie om Midden-Delfland
duurzamer te krijgen. Op dit moment zoeken we mensen op het vlak van administratie. Lijkt je dit wat, stuur dan een mail naar ons dan nemen wij contact met je op